Team

Team

Optimale loopbanen zijn voor ons van groot belang. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ontwikkelen van organisatie en mensen samen gaan. Werknemers zijn immers het hart van het bedrijf. De juiste mens op de juiste plaats resulteert in hogere motivatie, engagement en bevlogenheid van uw personeel. Met andere woorden inzetten op ontwikkelen van mensen leidt naar ‘meerwinst’ van uw organisatie.

Kathleen Thijs

 

Kathleen Thijs is bedrijfs- en loopbaancoach bij iBCOACHING. 

 

Kathleen is een creatieve denker die heel snel de grote verbanden ziet en vervolgens kan inzoomen op de kern van de zaak. Ze haalt inspiratie uit teams die van uitdagingen houden en het beste in elkaar naar boven halen. Verder heeft ze ervaring als trainer in coachings- en communicatievaardigheden alsook in het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Ze is een ervaren facilitator van groepsprocessen en draagt zelfstandigheid, flexibiliteit, doorzettingsvermogen, open communicatie en creatieve inbreng hoog in het vaandel.

 

Gecertificeerd coach Werkenergieanalyse® | Bachelor Gezinswetenschappen KU Leuven

Martine Kuyken

 

Martine Kuyken is bedrijfscoach bij iBCOACHING.

 

Martine is steeds op zoek naar innovatieve tools en methodieken om communicatie en werking binnen organisaties te verbeteren. Ze waakt over het eindresultaat en begeleidt teams op gestructureerde wijze. Verder heeft ze een grote affiniteit met sociale media en digitale marketing. Martine brengt structuur in chaos, biedt stabiliteit en houdt hierbij rekening met alle actoren. 

 

Gecertificeerd coach Werkenergieanalyse® | Bachelor Personeelswerk PXL 

 

 

© 2019 iBCOACHING | powered by 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren